Om begagnade bilar i Uppsala

Med en begagnad bil från Uppsala kan man komma långt. Det fick jag och mina vänner bevisat för oss i somras. Efter ett par års snack om hur trevligt det hade varit att resa genom Europa i bil fick vi tummen ur. En succé var vad det skulle bli. Mycket tack vare den fenomenala begagnade bil vi köpte i Uppsala. Idag ska jag berätta om hur detta gick till.

Så, vi hade alltså bestämt oss för att vi skulle ta oss genom vår världsdel med en bil. Problemet var bara att vi inte ägde någon. Vi kollade vad det hade kostat att hyra och det var omedelbart uteslutet. Det var alldeles för dyrt för vår budget att tillåta. Sedan, innan vi valde begagnad bil i Uppsala, kollade vi om någon vän kunde låna ut bilen. Det kunde ingen. Mycket eftersom det knappt var någon som ägde bil. Ja, sedan kollade vi också med allas föräldrar men även där var det dött lopp. Vi fick tänka om.

Det gjorde vi och tillslut landade vi i att vårt bästa alternativ var begagnad bil i Uppsala. Och varför blev det då så? Jo, därför att vår mest bilkunnige kompis bor i Uppsala och han sa att begagnade bilar är bäst där. Detta faktakollade vi inte men det lät som att han hade koll på vad han snackade om. Det hade han också ofta.

Sagt och gjort. Han sattes med glädje på uppdraget att hitta Uppsalas bästa begagnade bil till ett bra pris. Vi fick ungefär 7-8 meddelanden per dag med olika bilar. Det kändes verkligen som att han hade avsatt heltid åt att leta efter begagnad bil i Uppsala för resan. Det gladde förstås oss men frågan är vad hans chef på bygget sa. Ja, ja – det har i alla fall inte med oss att göra. I alla fall inte direkt.

Hur som helst så kom vi tillslut till skott. En bil överträffade de andra när det gällde begagnade bilar i Uppsala. ”Ta den!”, ”Ja, den här kör vi på. Snyggt jobbat!” och ”Köp för i helvete” löd kommentarerna som folk skickade till vår kompis. Han gjorde vad han skulle och han gjorde det bra. Kort därefter hade vi en mycket fin och bra begagnad bil i Uppsala. Det var mer än vi hade kunnat drömma om för bara ett litet tag sedan.

Vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *