Julklapp till pojkvän

I år är jag helt blank när det kommer till julklapp till min pojkvän. Jag skojar inte. Huvudet är helt fritt från tankar och all inspiration är som bortblåst. Varför skulle det bli så just i år. I år, när vi för första gången på typ 7 år ska fira med hans familj. Eftersom de bor långt upp i norr träffas vi sällan. Jag känner en stor press på mig själv för att visa att jag är en bra svägerska och allt vad det heter. Därför vill jag komma på den perfekta julklappen för min pojkvän. Julklappen jag, romantiskt, ska ge min pojkvän på julafton inför hans familj. Den som alla ska säga ”Ooj, vad fint!” åt. Men det verkar kört. Hjärnkontoret samarbetar inte.

Därför, kära läsare, vänder jag mig alltså till er idag. Som så många gånger förr, skulle man kunna påpeka. Vad ska jag köpa i julklapp till pojkvännen? Vad ska ni köpa till era? Eller ska ni ens köpa julklapp till er pojkvän? Jag tänker att många kanske har slutat att hålla på med sånt. Jag tycker att allt fler verkar välja bort klappar överlag. Själv tycker jag att det vore oerhört synd. Jag är förtjust i julen men jag älskar verkligen julklappar, både att få och att ge. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska köpa till min pojkvän i julklapp.

Kanske kan det ge er inspiration att tipsa om ni hör vad jag köpt förr. Såhär har de senaste åren sett ut.

En resa till Köpenhamn

Ja, min pojkvän är dansk så en romantisk resa till Köpenhamn uppskattades som julklapp. Faktum är att det nog är det gladaste jag sett honom. Det var dessutom en väldigt fin helg där vi både åt och drack väldigt gott från början till slut.

Ett halsband

Det kan tyckas litet i jämförelse med en Köpenhamnsresa men chockerande nog kan jag avslöja: Det var faktiskt dyrare. Jag vet, och jag är faktiskt inte en sådan person som slösar pengar. Nu fick jag bara lite feeling när jag var hos en guldsmed. Det var ett så fint halsband så det skulle få bli årets julklapp till min pojkvän. Är det verkligen så fel?

Nu hinner jag inte skriva mer om detta men snälla, kära ni, kom med tips. Vad ska jag köpa till min pojkvän i julklapp? Jag blir galen och kommer liksom inte vidare med mina tankar!

1 thought on “Julklapp till pojkvän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *